Citrix ShareFile

A Citrix ShareFile új, az egészségügyi szférának kifejlesztett cloud megoldása, segít az ügyfeleknek a HIPAA megfelelőségi szabályok betartásában is.

A ShareFile cloud megoldása az egészségügyi szféra azon vállalatainak kínál javított, megbízható biztonsági megoldást, amelyek PHI-t kezelnek.

A Citrix bejelentette, a Citrix Share File egészségügyi szférának kialakított cloud megoldását, egy dedikált virtuális magán felhő szférát, amely képes megvédeni az egészségügyi információkat. Az Omnibus Final Rule alatt az egészségbiztosítások hordozhatóságát és az 1996-os Accountabilyt Act-ot korszerűsítette olyan vállalatok számára, melyek védett egészségügyi alkalmazásokat dolgoznak fel vagy tárolnak, ezért bizonyos biztonsági lépéseket szükséges megtenniük.

A Citrix ezért frissítette környezetét, mely javított szegregációt és biztonságot szolgáltat azon Citrix ShareFile vásárlóknak, akiknek PHI védelemre van szükségük.

Ossza meg másokkal!Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest
Címke: , , , ,