7 ok, amiért megéri XenDesktop 7-re váltani

Mindig rendelkezésre áll. A legfejlettebb biztonság. Tökéletesen mobil.

A Citrix XenApp felhasználók mind ismerik milyen előnyöket hordoz az a bizonyított technológia, amely a Windows-os alkalmazások publikációja mellett biztonságos, könnyen menedzselhető és távolról elérhető, de vajon tisztában vannak-e azzal, hogy ez nem minden? Minden XenApp nyújtotta előny megtalálható a jóval komplexebb XenDesktop 7-ben, és már nemcsak alkalmazásokat, hanem deszktopokat is publikálhatunk.

7 ok, amiért érdemes XenDesktop 7-re váltani:

 1. Mobilizállja a Windows-os alkalmazásokat.
  1. Az okostelefon és tablet eladások elérték a PC eladások szintjét, és minden piaci kutató egyetért abban, hogy a közeljövőben meg is haladják azt. A többezer Windows-os alkalmazás használata ezeken az eszközökön ez idáig lehetetlen volt. A XenDesktop 7 használatával viszont mindez megvalósítható.
 2. Minden alkalmazás futtatása tökéletesen működik – még a nagy hardver igényű 3D-s alkalmazások is.
  1. Az olyan nagy erőforrást igénylő alkalmazások futtatása, mint a 3D modellezés vagy szimuláció, rengeteg adatfolyammal és grafikai számítással jár. A valóság az, hogy ilyen méretű alkalmazásokat, adatokat szinkronizálni és mozgatni távoli telephelyek között szinte lehetetlen. Van megoldás! A XenDesktop 7 a FlexCast technológiával professzionális kiszolgálást tesz lehetővé, még az ilyen nagyteljesítményű munkafolyamatok terén is.
 3. Nevezze a migrációt egyszerű frissítésnek!
  1. A XenDesktop FlexCast management architektúra elszeparált a működő alkalmazások és munkafolyamatoktól, így egy konzol segítségével egyszerűen menedzselheti a XenDesktop 7-re való átállást.
 4. Kövesse könnyedén a Windows új megjelenéseit!
  1. A Windows frissítései és verziói gyorsabban jönnek, mint eddig bármikor. A Citrix szorosan együttműködik a Microsoft-al, így segíti mindig a legkiválóbban kihasználni az új Windows verziókat.
 5. Több skálázási lehetőség és gyorsabb kiszolgálás.
  1. A XenDesktop 7 FMA (FlexCast management architecture) leveszi a terhet a Windows szerverekről, így több, mint 10%-al javítja a kérések kiszolgálását a XenApp 6.5-höz képest.
 6. Az üzemeltetés soha nem volt ennyire egyszerű!
  1. A XenDesktop 7 magába foglalja az EdgeSight elemző rendszert, amellyel a vezérlő konzolon keresztül könnyedén orvosolhatóak a felmerülő problémák.
 7. Virtuális deszktopok publikálása.
  1. A XenDesktop 7-el könnyedén és biztonságosan publikálhat deszktopokat. Titkosított virtuális deszktopokat hozhat létre a céges laptopokon, offline szinkronizálhatja, és a HDX technológiának köszönhetően kimagasló felhasználói élményt érhet el.
error: