A Citrix egyesíti a helyszíni licenc modellt a Cloud világgal

A Citrix egyesíti a helyszíni licenc modellt a Cloud világgal

Itt az idő, hogy újraértékeljük a felhő alapú szolgáltatások üzleti értékét!

A jelen időszak felgyorsítja a cégek stratégia döntéshozatalát. Az IT területén ez elsősorban a felhőalapú szolgáltatások és üzleti modellek megítélésének újragondolását jelenti.

Éppen ezért, a Citrix bejelenti, hogy egyesíti az on-premise (helyszíni) licenc modellt a Cloud világgal. 2020. október 1-étől a Citrix termékek csak előfizetéses konstrukcióban lesznek elérhetőek.

Ez alól kivételek a hálózati megoldások. A Citrix szoftverekre vonatkozó örökös licencek (kivéve hálózat) 2020. szeptember 30-ig lesznek elérhetőek, ezt követően néhány kivétellel nem lesznek rendelhetőek.

Az on-premise (helyszíni) licencek előfizetéses modellbe való átvezetése több üzleti üzleti hetőséget kínál

  • A meglévő ügyfeleknél, akik az on-premise (helyszíni) licencelést preferálják, 2020. szeptember 30-ig lehetőség van a jelenleg használt megoldások kibővítésére.
  • Lehetőséget kínál felgyorsítani azon projekteket, ahol az ügyfélnek az örökös licenc használata túl nagy befektetést jelent.
  • Lehetőséget kínál azon ügyfelek meggyőzésére a Cloud használatáról, akik még nem döntöttek a helyszíni és a felhős megoldások között.

A másik előny az, hogy az előfizetéses modellre való áttérés hosszabb távon érdekesebb üzleti modellt képvisel a partnerek számára az örökös licencekhez képest.

Hamarosan több információt osztunk meg.

error: