A Citrix kiterjeszti az automatizált felhőalapú rendszerek lehetőségeit a vállalkozásokra

A Citrix kiterjeszti az automatizált felhőalapú rendszerek lehetőségeit a vállalkozásokra

Egyszerűsítse a felhő alapú Citrix SD-WAN termék alkalmazását, amely kiváló kezelési és automatizálási képességekkel bír. A Citrix SD-WAN a korábbi Netscaler SD-WAN új elnevezése, amely arra szolgál, hogy a fiókhálózatokat és a WAN-okat átalakítsa felhőtechnológiával, a megbízható és egységes felhasználói élmény érdekében.

Az SD-WAN Orchestrator for Enterprises egy következő generációs Citrix SD-WAN menedzsment platform, amelyet SaaS szolgáltatásként használhatnak azok a vállalkozások, amelyek inkább saját maguk kezelik az infrastruktúrájukat vagy egy Citrix-partner által ajánlott SD-WAN szolgáltatás részeként.
(Orchestration: A számítógépes rendszerek és szoftverek automatizált konfigurálása, koordinálása és kezelése.)

Mint egy centralizált menedzsment és elemző eszköz, a Citrix SD-WAN Orchestrator alkalmazható minden telepítési méretben, beleértve a nagyméretű SD-WAN kiépítését. Ennek köszönhetően gyorsan szállítja az új szolgáltatásokat a felhasználók számára. A gyorsaságra szükség van minden vállalkozásnál. Egy rendszernél a robosztus menedzsment képességek halmaza azonban nem azt jelenti, hogy sokiáig tartó és működőképes lesz.

Esetünkben a „nulla érintéssel | zero touch” történő kiszolgálás lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen hozza létre a hálózatot és központosítsa a hálózati kapcsolatokat anélkül, hogy minden telephelyen technikai felügyeletre lenne szükség. A vállalati használatra kész felhasználói felülettel a jelentéstétel, az elemzés, a felhasználók monitorozása, az engedélyek kezelése, az alkalmazások és a WAN kapcsolatok felügyelete és irányítása a kezünkben van.

Egyszerűsítse a felhő-migrációt

SaaS alkalmazások felhő-natív és a mindenütt jelenlévő architektúrájához hasonlóan a Citrix SD-WAN kezelési platformja is, ugyanazon az elven alapul. A hálózati menedzsment szolgáltatásnak köszönhetően nem kell külön szervert beszerezni és kezelni, adatmentéssel és verziókövetéssel bajlódni.

Vizsgálja meg a hálózatát, és tartson lépést a vállalkozásával

A központosított menedzsmenttel, a megfelelő konfigurációval és monitorozással, rugalmasabb hálózattal rendelkező vállalkozások gyorsabban és több helyszínen csatlakoztathatják a felhasználóikat/dolgozóikat az új szolgáltatásokhoz.

  • Árképzési modellek: Több, az Ön számára legmegfelelőbb árképzési modell létezik. Előre fizetett vagy utólag fizetett modell.

  • Központosított konfiguráció: Támogatja az SD-WAN hálózatok központosított és egyszerűsített konfigurációját. Mindezt vezérelt munkafolyamatokkal, vizuális segédeszközökkel és sablonokkal.

  • Alkalmazás-központú irányelvek: Támogat sok alkalmazást, beleértve a Citrix HDX-et, és lehetővé teszi az alkalmazás alapú forgalomirányítást, a szolgáltatásminőséget (QoS) és a tűzfalszabályzatokat.

  • Központosított hibaelhárítás és diagnosztika: Támogatja a diagnosztikai tesztek központi futtatását és az eszköznaplók átvizsgálását a hálózaton, anélkül, hogy külön készülékekbe kellene bejelentkeznie.

Meglévő Citrix SD-WAN ügyfelek számára

Ha már rendelkezik Citrix SD-WAN-nal, akkor ez az új platformmenedzsment átfedésként tud működni, és nem igényel konfigurációs változtatásokat a fizikai vagy a virtuális készülékeken, illetve a WAN egyik végén sem.

Ez azt jelenti, hogy a fióktelepeken lévő összes Citrix SD-WAN és a topológia újrakonfigurálásának automatizálásáért felelős Master Control Node (MCN) változatlan marad. Mindössze annyit kell tennie, hogy engedélyezteti a Citrix Cloud használatát és aktiválja az SD-WAN Orchestrator előfizetési szolgáltatást. Az előfizetési szolgáltatások közvetlenül a Citrix tanácsadójától vagy a szolgáltatójától vásárolhatók meg.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Citrix SD-WAN Orchestrator hogyan teszi egyszerűbbé és automatizáltabbá hálózatának kezelését, lépjen kapcsolatba velünk.

error: