A Citrix XenMobile aznapi támogatást nyújt az Android 5.0 (Lollipop) készülékekhez

Az Android 5.0, már letölthető!  A Citrix XenMobile örömmel jelenti be, hogy az Android 5.0 (Lollipop) rendszert támogató készülékekhez aznapi támogatást nyújt.

Miért érdemes az Android 5.0-t választani?

Az Android 5.0 támogatja azokat a szolgáltatásokat, amelyek segítik az Androidra való átállást az IT-támogatást végző szakemberek számára dolgozói vagy céges tulajdonú készülékek esetén egyaránt.

  • Kibővített biztonság: Az Android 5.0 alapértelmezésben támogatja a titkosítást. Ugyancsak ebben a kiadásban jelenik meg a Smart Lock funkció, amelynek segítségével a felhasználó az eszközt egy másik, saját eszközzel párosíthatja, például egy okostelefont egy okosórával.
  • Készülékek teljesítménye: Ebben a kiadásban a feladatütemezőben beállítható, hogy az optimális akkumulátor-élettartam érdekében egyes feladatok később, bizonyos körülmények fennállása esetén aszinkron módon fussanak (például amikor a készülék töltőn van).
  • Feladatrögzítés: A funkció segítségével az IT-szakemberek megakadályozhatják, hogy a felhasználók kilépjenek egy adott alkalmazásból, vagy hogy a munkájukat értesítések szakítsák meg. A funkció különösen kiskereskedelmi, oktatási, éttermi vagy kórházi felhasználás esetén lehet hasznos.

Miért érdemes a XenMobile-t választani?

  • A hatékonyság hajtóereje maga a munkafolyamat: A XenMobile segítségével a felhasználók olyan környezeti rendszerhez jutnak, amely leegyszerűsíti a felhasználói munkafolyamatokat.  Az alábbi képernyőképen látható, hogy a XenMobile-lal leegyszerűsödnek az olyan mindennapos feladatok, mint pl. egy értekezletmeghívó létrehozása, dokumentumok csatolása, csatlakozás az értekezlethez, vagy a csoportmunkában való részvétel.
  • Nagyvállalati szintű biztonság: A XenMobile a vállalati mobilitás minden (készülékek, alkalmazások, adatok) szintjén támogatja a biztonságot.  A XenMobile biztosítja a FIPS-szabványoknak való megfelelőséget a tárolás és az átvitel alatt lévő adatokra vonatkozóan.
  • Az 1+1 itt *valóban* 3: A Citrix Workspace Suite a virtualizációs és mobil világok valódi konvergenciája.  Az alkalmazáscsomag tartalmazza a XenDesktop/XenApp alkalmazást, a XenMobile Enterprise-t (ez tartalmazza a ShareFile Enterprise-t), valamint a NetScaler Gatewayt; így a vállalatok legszélesebb felhasználási területét célozza meg.

A XenMobile alábbi verziói támogatják az Android 5.0-t:

  • XenMobile: 8.7 és későbbi verziók
  • WorxHome v9.0.3
  • MDX Toolkit v9.0.3
error: