Citrix 2014 XenMobile funkciók részletesen magyarul

XenMobile funkciók

MDM verzió

App verzió Enterprise verzió
Beállítás, biztonság, felügyelet alá vonás és támogatás MDM-el
Eszköz felügyelet (Device management) Céges és magán (BYOD) mobil eszközök felügyelete. Támogatja az összes nagy platformot úgy mint: iOS,Android,BlackBerry,Windows valamint az Amazon Kindle Fire és Samsung SAFE-et is!
Valós idejű AD (Active Directory) integráció Valós idejű LDAP integráció a felhasználók autentikálásához és a csoportos szabályok létrehozásához.
Szabályok beállítása (Policy configuration) Az adott platformhoz, OP rendszerhez illeszkedő szabályok beállítása, úgy mint: kötelező jelkód, helymeghatározás, távoli zárolás, titkosítás, eszköz státusza,beépített kamera letiltása..
Biztonság és megfelelőség (Security& Compliance) Teljes körű biztonság és megfelelőség minden platformon. JailBreak vizsgálat, bevonás előtti eszköz ellenőrzés, helymeghatározás, használati zóna meghatározása, alkalmazások engedélyezése/tiltása, teljes vagy részleges törlés távolról.
Skálázhatóság és magas rendelkezésre állás (Scalability and high availability) Magas rendelkezésre állás, aktív-aktív támogatás.
Egyszerű adminsztrátori felület (Ease of administration) Központosított admin felület testreszabható konzolon keresztül, szerepkörönkénti hozzáférés és nézet. Figyelmeztetések nyomon követése, egyszerű, paraméterenkénti szabály beállítások felhasználónként vagy csoportonként.
Felügyelet alá vonás (Provisioning and self-service enrollment) Gyors és egyszerű felügyelet alá vonás, egyszeri jelszóval és automata szerver felismeréssel. Alkalmazások telepítése/törlése a vállalati App Store-ból vagy távolról.
Vállalati integráció (Enterprise integration) Könnyű integráció a meglévő vállalati infrastruktúrába úgy mint LDAP,Microsoft Exchange, PKI,NAC,VMP,WiFi and SIEM.
Ellenőrzés és támogatás (Monitoring and support) Távoli hibaelhárítás és támogatás akár VOIP vagy chat-en keresztül. Riportok készítése a nem felügyelt eszközökről, megfelelőségi riport, alkalmazás és eszköz leltár, blokkolt készülékek és rendszer figyelmeztetések.
Eszköz kivonás (Device Decommissioning) Automatikus eszköz kivonás az AD-ben lévő felhasználói státusz alapján ha például elveszett a készülék.
Támogatás élő chat-en keresztül (One-click live chat and support) GoToAssist-al integrált távoli segítségnyújtás, képernyő megosztás és chat.
Mobil applikáció menedzsment
Mobil applikáció menedzsment (Mobile application management) iOS, Android vagy HTML5 mobil alkalmazás támogatás az eszközön.
Alkalmazás védelem (App security) Mobil alkalmazás konténerizáló megoldás a céges és a privát alkalmazások elkülönítéséhez. Szabályok alapján alkalmazások lezárása, törlése. Alkalmazások biztonságossá tétele titkosítással és mobil DLP technológiával.
Alkalmazások együttműködésének felügyelete (Controll app interactions) A Citrix Worx-által biztonságossá tett alkalmazások felügyelete. Szabályok létrehozása mint pl. a „másolás-beillesztés” funkció letiltása.
Alkalmazás szabályok létrehozása Szabály-alapú menedzsment és hozzáférés.
Worx App SDK Minden alkalmazás biztonságossá tehető a Worx APP SDK-val, nincs szükség külön fejlesztésekre.
Biztonságos email, böngésző és adat megosztást biztosító alkalmazások
Citrix WorxMail Biztonságos natív mobil e-mailezés, naptár és címtár alkalmazás iOS és Android eszközökre Citrix MDX technológiával.
Gyors csatlakozás (Fast join) Azonnali GoToMeeting vagy Webex indítás és csatlakozás a WorxMail naptárból.
Csatolás és küldés e-mailben a képgalériából (Attach and email pictures from WorxMail) Engedélyezi a képek csatolását a készülékről.
Fejlett email támogatás HTML email támogatás, Office 365 és Out-of-Office beállítás.
IRM támogatás (Information rights management) A WorxMail támogatja az IRM-et így a küldő megelőzheti, hogy a levele tartalmát továbbküldjék, kinyomtassák, elfaxolják, kimásolják, kivágják vagy módosítsák.
Citrix WorxWeb Teljes értékű biztonságos webböngésző, micro VPN támogatással, a böngésző cash, könyvjelzők, cookie-k, előzmények titkosításával.
CXMWeb (biztonságos böngésző az MDM verzióhoz) Biztonsági funkciók mint pl. URL blacklist/whitelist, könyvjelző/kezdőlap push és alapszintű webböngészés.
ShareFile Standard Csak olvasási funkció a hálózati eszközöknek és SharePoint adat bármely eszközről
ShareFile Enterprise Teljes hozzáférés, szerkesztés és megosztás
error: