Citrix NetScaler – a Microsoft Exchange.org Readers’ Choice Award díjának győztese

A Citrix NetScaler – Az MSExchange.org Readers’ Choice Award díjának győztese 2014-ben a Microsoft Exchange terheléskiegyenlítés kategóriában.

A Citrix NetScaler, az iparág legfejlettebb felhőhálózati platformja, újabb díjat kapott: 2014-ben az  MSExchange.org olvasói díja (Readers Choice Award) terheléskiegyenlítési kategóriájának győztesévé választották.

A NetScaler a létező legfejlettebb alkalmazáskiosztás-vezérlő mobil és webes infrastruktúrákhoz.  A NetScaler optimalizálja, biztonságossá teszi és vezérli a nagyvállalati és felhőszolgáltatások nyújtását, miközben a legmagasabb szintű felhasználói élményt biztosítja minden felhasználó számára. A NetScaler az internetszolgáltatási iparág méltán elismert szereplője; az internetezőknek naponta mintegy 75%-a kerül kapcsolatba a NetScalerrel.

A Citrix a létező legfejlettebb felhőhálózati platform biztosítása során e vezető szerepre támaszkodik, amikor olyan egységes, integrált megoldást kínál vásárlói számára, amely a felhőmegoldások rugalmasságát, egyszerűségét és bővíthetőségét biztosítja bármilyen hálózathoz.

„A Reader’s Choice Awards lehetővé teszi, hogy weboldalunk látogatói szavazzanak, mely termékeket tartják a saját kategóriájuk legjobbjainak” mondta el Sean Buttigieg, az MSExchange.org igazgatója. „Az MSExchange.org felhasználói valamely szakterület specialistái, akik munkájuk során különféle Exchange Server megoldásokkal találkoznak.  A szavazatukat tehát úgy kell érteni, mint a győztes termék szakember általi megalapozott ajánlását.”

Az MSExchange.org rendszeres közvélemény-kutatásokat tart arról, hogy az Exchange-adminisztrátorok milyen külső fejlesztésű megoldásokat részesítenek előnyben valamely kategóriában a Microsoft Exchange Serverrel való használatra.

A díjak mindig nagy visszhangot kapnak saját kategóriájukban, és kiosztásuk teljes egészében a látogatók szavazatain alapul. Az MSExchange.org-felhasználók az éppen zajló Readers’ Award díj jelöltjeire a weboldal jobb oldali sávjában adhatják le szavazatukat.

Az MSExchange.org-ról

Az MSExchange.org a Microsoft Exchange Server 2010/2007/2003 termékekkel kapcsolatos háttér-információs weboldal.

Az oldal az első számú tematikus Exchange-weboldal, amelyet havonta több mint 800 000 Exchange-adminisztrátor és specialista látogat. Az oldalon a Microsoft Exchange Serverrel kapcsolatos friss hírek, vezető Exchange-szakértők cikkei és oktatási anyagai olvashatók, valamint üzenőfalak, szoftverlisták, és termékismertetők találhatók.

A cégek azért támaszkodnak a Microsoftra, mert az üzleti alkalmazások széles spektrumát nyújtja számukra a készlet- és az ügyfélkapcsolat-kezeléstől a közös munkát támogató eszközökig. A Citrix NetScaler a Microsoft-alkalmazások nyújtásának tökéletes eszköze.  A NetScaler a vállalati infrastruktúrával való zavartalan kompatibilitást biztosít, mivel konfigurációs sablonokat tartalmaz a legfontosabb Microsoft-alkalmazásokhoz.

A NetScaler és a Microsoft-technológiák integrált működését és konfigurálását beállításvarázslók és AppExpert sablonok segítik. Ezek a bővíthető sablonok előkonfigurált házirendeket tartalmaznak az olyan magas szintű optimalizációs feladatokhoz, mint pl. a gyorsítótárazás vagy a tömörítés. A cég által igényelt pontos konfigurációk a meglévő sablonok módosításával sokszorozhatók.

A NetScaler bizonyítottan tovább javítja ezeknek az alkalmazásoknak a felhasználói élményét, függetlenül attól, hogy azt helyben vagy a világ másik végéről nyitják meg.

Kattintson a lenti képre, hogy áttekinthesse a Citrix és a Microsoft stratégiai kapcsolatát a Citrix 1989-es megalakulásától, napjainkig.

Felmerül a kérdés: miért érdemes a NetScalert választani a Microsoft Exchange-hez?

A legfőbb előnyök az alábbiak:

Maximális rendelkezésre állási időt biztosít az Exchange számára

A terheléselosztási és hálózatoptimalizálási képességek kihasználása révén magas szintű rendelkezésre állást biztosít az Exchange kiszolgáló számára. Javítja a kiszolgáló és a hálózat erőforrásainak hatékonyságát. Az Exchange-kérelmeket a rendszer csak akkor irányítja egy jó állapotú erőforrás felé, ha az valóban képes a felhasználói kérelem teljesítésére.

Javítja az Exchange teljesítményét

Az Exchange teljesítményét gyorsítótárazással, tömörítéssel és a NetScalerrel való TCP-kapcsolat optimalizálásával javítja. Ezáltal csökken a felhasználók felé küldött adatmennyiség, ami jelentősen rövidebb válaszidőket eredményez. Ugyancsak csökkenti a sávszélesség-igényt, emiatt javul a végfelhasználói élmény és az Exchange válaszkészsége.

Magasabb fokú biztonság

A NetScaler alkalmazásszintű tűzfala biztosítja a vállalati levelezési környezet biztonságát, mivel felügyeletet és hozzáférés-szabályozást biztosít az Exchange-környezethez. A támadások elleni fejlett védelem segítségével a NetScaler megvédi az Exchange-et a külső támadásokkal szemben, és védelmet nyújt a bizalmas adatok és kommunikáció számára. Az alkalmazásszintű tűzfal ugyancsak védett környezetet biztosít bárhol, bármely készüléken; akár mobil klienseken is.

A NetScaler demóváltozata letölthető. Próbálja ki ingyenesen, és hálózati szakembereink bemutatják önnek, hogy a Microsoft-alkalmazások optimális teljesítményéhez miért van szükség a NetScalerre! Ez egy nélkülözhetetlen megoldás!

error: