Citrix WorxTasks, Mobile Time Management

Ismét egy mobilitással kapcsolatos, új rövidítéssel gazdagodhat a szótárunk: ez az MTM (Mobile Time Management, mobil időkezelés).

Köszöntsük a Worx mobilalkalmazás-család legifjabb tagját, a WorxTasksot. A WorxTasks egy új, vállalati mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók mobilkészülékükről, a Microsoft Outlookon keresztül kezelhessék feladataikat. Az alkalmazás tehát a mobilalkalmazások biztonsági lehetőségeinek megfelelően áttervezett, biztonságos mobil időkezelést tesz lehetővé.

A WorxTasks technikai próbaverziója mától letölthető.

A WorxTasks lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy teljes mobilitást valósítsanak meg az Android- és iOS-felhasználók számára egy olyan alkalmazás segítségével, amely szinkronizál a WorxMail biztonságos mobil e-mail alkalmazással és a Microsoft Exchange-dzsel, így az ezekben létrehozott feladatok, megjelölt üzenetek és kategóriák a WorxTasksban is láthatók.

A felhasználók magában a mobilalkalmazásban is létrehozhatnak új feladatokat. Beállítható, hogy a WorxTasks már akkor automatikusan letelepüljön a felhasználói mobilkészülékekre, amikor megtörténik a készülék felvétele a Worx Home-ba, vagy később, amikor a felhasználó a Worx Store-ban hozzáadja az appot a készülék alkalmazásaihoz.

Mivel az alkalmazás a Worx vállalati mobilalkalmazás-család tagja, a felhasználók a WorxTasks használata során is élvezhetik a Worx Home egypontos bejelentkezésével járó előnyöket. Amint a felhasználó bejelentkezett a Worx Home-ba, bármikor zavartalanul átléphet a WorxTasks alkalmazásba anélkül, hogy újra meg kellene adnia felhasználói nevét és jelszavát.

A WorxTasks Tech Preview letölthető Apple iPhone és Android-rendszerű telefonokra a XenMobile Advanced Editions (régebbi nevén App Edition) és az Enterprise Edition vásárlói számára.

error: