Citrix XenMobile, felhasználói szemmmel

A Citrix XenMobile egy vállalati mobilitáskezelési megoldás, amely biztonságos módon teszi lehetővé a mobileszközök, -alkalmazások és -adatok teljes szabadságát.

A dolgozók gyorsan, egy egységes alkalmazásboltban, egy kattintással érhetik el az összes mobil-, web-, Windows-alapú és adatközpont-alkalmazásukat; köztük tetszetős irodai alkalmazásokat, amelyek zökkenőmentesen integrálhatók a nagyszerű felhasználói élmény érdekében.

A megoldás személyazonosság alapján biztosítja és szabályozza az összes alkalmazást, adatot és mobileszközt, irányelvalapú szabályozást nyújt, pl. az alkalmazás-hozzáférésnek a jogosult felhasználók körére való korlátozását, a cégtől távozó dolgozók fiókengedélyeinek automatikus visszavonását, valamint az elvesztett, ellopott vagy a biztonsági előírásokat nem teljesítő eszközök szelektív alkalmazás- és adattörlését.

A XenMobile használatával úgy teljesíthető a felhasználók eszközválasztási igénye, hogy eközben megakadályozható az adatok kiszivárgása, és a belső hálózat pedig megóvható a mobil fenyegetésektől.

error: