Citrix XenMobile licenceket igényelhet ingyen

XenMobile promóció, Platinum felhasználóknak

A promóció 2014. Szeptember 30.-ig érvényes.

A promóció minden olyan új vagy meglévő XenApp vagy XenDesktop  Platinum  felhasználóra vonatkozik akinek  aktív  szoftverkövetési előfizetése van. A jogosult felhasználóknak lehetősége nyílik ingyenes  XenMobile MDM User vagy  20%-al csökkentett  árú XenMobile Enterprise User licencek vásárlására.

A promóció csak a XenMobile  User  licencekre vonatkozik a kötelező egy éves szoftverkövetést meg kell vásárolni. A meglévő aktív XenApp vagy XenDesktop Platinum licenszek számával megeggyező számú kedvezményes licensz vásárlására van lehetőség.

XenMobile MDM verzió

A Mobile Device Management megoldásokkal magukat a fizikai eszközöket lehet távoli felügyelet alá vonni, titkosítással és megfelelő erősségű jelszó kikényszerítésével védetté tenni. Általában lehetőség van az eszközök távoli zárolására, helyzetének meghatározására, részleges vagy teljes törlésére.

XenMobile Enterprise verzió

A Citrix mobil eszköz menedzsment legkomplexebb kiadása, megtalálhatóak benne mind a MDM mind a XenMobile App. verzió funkciói, többek közt a biztonságos email használat, vállalti alkalmazás bolt, mobil alkalmazások biztonságossá tétele és beépített biztonságos fájlmegosztás.

Érdekli a vásárlás vagy ingyen licenc? Keresse Tanácsadóinkat!

error: