Citrix XenMobile licencelés és listaárak

A Citrix XenMobile licencelése tág lehetőséget biztosít bármely helyzetben is kívánja megoldani a vásárlást, bérlést, akár felhő konstrukcióban. A licencek a felhasználás helyén örökös vagy szoftver bérleti konstrukcióban érhetőek el. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy nem kíván szerver infrastruktúrát fenntartani a cégénél, úgy lehetősége van arra, hogy az Ön által megbízott bevezető partner saját szerver park felhője, de akár a Citrix felhője szolgálja ki az igényeit.

Nézzünk meg egy olyan tipikus Mobil Menedzsment bevezetési szcenáriót, ahol az Ön szerver infrastruktúrája szolgálja ki az igényeket.

Fogalom értelmezések:

1. A Kiadások a különböző Citrix XenMobile verziókat takarja. Kattintson a Kiadások neveire, hogy pontosan tudjon különbséget tenni a Kiadások között.

2. A Felhasználó licencek magához a felhasználóhoz kötődnek, azaz akárhány olyan eszközről, amelyek adott felhasználó autentikál, egy időben lehetséges a szerver szolgáltatások elérése. A Eszköz licencek esetében a licenc magához az eszközhöz kötődik. Érthető és életbeli példa, ha azon egyszerű séma szerint választunk, hogy ha egy adott felhasználónak legalább 1.3 eszköze van, akkor már jobban megéri a Felhasználói licenc. Eszköz licenc vásárlást abban az esetben érdemes fontolóra venni, ha az Ön cégében egy-egy eszközt egyszerre csak egy felhasználó ér el, tipikusan olyan szervezetekben ahol váltott műszakban dolgoznak a munkavállalók.

Amennyiben érdekli a Citrix XenMobile csomag bevezetési szolgáltatás vagy egyéb licenc konstrukciók kérem írjon nekünk: citrix (kukac) citrix.hu elektronikus levelezési címre.

A lenti árak nettó lista egységárak, 2014-es pénzügyi évre.

Kiadások XenMobile MDM Kiadás XenMobile App Kiadás XenMobile Enterprise Kiadás
Felhasználó Eszköz Felhasználó Eszköz Felhasználó Eszköz
On-Premise örökös licensz (tartalmazza az 1 év SW maintenance szolgáltatást, nettó árak) 19 000 Ft 15 000 Ft 44 000 Ft 34 000 Ft 52 000 Ft 41 000 Ft
Felhasználó Eszköz Felhasználó Eszköz Felhasználó Eszköz
On-Premise éves szoftver bérlet (tartalmazza az 1 év SW maintenance szolgáltatást, minden évben meg kell újítani, nettó árak) 9 000 Ft 7 000 Ft 20 000 Ft 15 000 Ft 24 000 Ft 19 000 Ft
error: