Már elérhető a XenMobile MDM verzióban a Samsung KNOX licenc!

A MDM verzióban már elérhető a Citrix XenMobile KNOX Edition megoldás.

A XenMobile MDM felhasználói licencet kombinálja a Samsung KNOX eszközlicenccel, és azt egyetlen termékként biztosítja a felhasználó számára. A XenMobile MDM KNOX Edition éves licencként vásárolható meg.

Mi az a Samsung KNOX?

A Samsung KNOX olyan technológiai kezdeményezés, amely az Android alapú eszközökhöz kapcsolódó biztonsági sebezhetőség kezelését célozza. A KNOX a hardveralapú eszközvédelem és a KNOX konténerként ismert, jelszóval védett, izolált munkavégzési környezet kombinációja.

A KNOX API-k számára nyújtott XenMobile támogatás lehetővé teszi az IT-részleg számára a KNOX szempontjából engedélyezett eszköz és konténer kezelését.

A XenMobile KNOX Edition leginkább a vállalati illetőségű eszközök telepítését célozza a magas szinten szabályozott iparágakban.

Samsung Knox

Miért a Citrix?

A XenMobile iparvezető MDM képességeket biztosít, és a KNOX alkalmazás-áruházban kapható KNOX-hitelesített Citrix alkalmazások legnagyobb kollekciójával szolgál. A ShareFile, Citrix Receiver, GoToMeeting, GoToAssist és Podio KNOX-hitelesített verziói már kaphatók a KNOX alkalmazás-áruházban.

error: